Kompetanse

Stein Ragnar Emsøy har ledererfaring fra små og store virksomheter innenfor privat og offentlig sektor. Gjennom ulike roller og stillinger har han opparbeidet seg høy kompetanse innen ledelse, økonomi, data, prosjektarbeid, motivasjon, pedagogikk og undervisning.

Stein er en tydelig, engasjert og inspirerende foredragsholder og kursinstruktør som formidler budskapet på en lettfattelig og forståelig måte. Han kan vise til mange gode tilbakemeldinger både som foredragsholder, instruktør og lærer på høyskolenivå.
Som leder er han handlekraftig, tillitsvekkende og reflektert med humor og et glimt i øyet. Kreative løsninger i kombinasjon med god forretningsforståelse har dessuten bidratt til å skape gode resultater og muligheter både for medarbeidere, arbeidsgivere og kunder.

Stein brenner for god ledelse og har gjennom sin fartstid sett at et godt arbeidsmiljø med glade og fornøyde medarbeidere er en forutsetning for et godt lederskap.
De siste årene har han satt søkelys på å utvikle seg selv til å bli en endra bedre leder, – en leder med evne til å spre glede og til å inspirere og utvikle kollegaer og medarbeidere til å skape gode resultater og muligheter både for seg selv og bedriften.
Som et ledd i denne målsettingen, har han bl.a. tatt en rekke kurs og flere autorisasjoner innen relasjonsledelse. Sammen med erfaringene hans bidrar dette til at han er dyktig til å utvikle team og ledere gjennom bevisstgjøring, refleksjon og trening.
Sertifiseringen som NLP Master Practitioner Coach gir han dessuten legitimitet til å coache både ansatte og ledere.